Alla gråhundar

 

 

 

 

 

UoJCH Trajåsens DINA 20033/2000A

e UoJCH Spjutbergets Sappo u UoJCH Jagerens Troya

 

 

 

Dina köptes tillbaka till kenneln i mitten av november 2002. Hon är född i en kull där 2 hanar tidigt blev dubbelchampions och en tredje har två första pris på jaktprov. Ducke var säkerligen den yngste gråhund genom tiderna att ta tre raka jaktprovsettor + spårprovet inom loppet av 2 veckor vid 9 månaders ålder. Hans helbror Dayan var med på Älghunds-SM -02 och blev femma där. Även en syster är meriterad.

Dina tog ett förstapris på löshundsprov 4:e ggn hon var lös i vår ägo. Andra gången hon startade blev det tyvärr sken på älgarna, så det blev inget pris. Hösten -03 tog hon ytterligare ett förstapris samt 2 prov med världens otur där bl.a andra hundar störde ståndet osv. 30/9-04 kom tredje 1:a priset så nu är hon dubbelchampion.

 Hon är jättemysig och har CK och 3 raka Cert samt  BIR, BIM och BIS-2:a på utställning. Hon har utmärkta rörelser med en rejäl steglängd. 49 cm hög.  Dina skänktes bort till en god vän -07.

13/9-03 parade vi Dina med JCH Högvaktens Salo. 

17/11. Tyvärr blev det bara en hanvalp.  Foton under bilder-G-kull grå


Den 9/9-04 blev Dina parad med JCH Ajjo.  

Dina valpade natten till den 16/11-04.  Hon fick  2 hanar och 3 tikar. Foto klicka här.  2 avkommor har 1:a pris på jaktprov varav en JCH.

Den 17/4-05 testade vi Dina med en vildsvinsattrapp. Hon klarade det utan anmärkning. Inga tveksamheter.

13/11-05 parades Dina med JCH Trollvindens Nalle.   Klicka på bilden för större format.

 Den 18 januari -06 fick Dina 4 valpar, 3 hanar och en tik. Kraftiga och lika stora. Se under bilder - J-kull grå 

En hane blev JCH -08.


 

Hon är parad med Norsk Mästare -05 SUoJCH NoSFJCH Koimyras Storm. Han blev -06 4:a på NM.

  Foto: Koimyras Storm.

Den 21 januari -070121 föddes 2 hanar och tre tikar. Välskapta och fina. Se vidare bilder under K-kull grå. En hane är startad med ett förstapris. En tik blev JCH samt ytterligare en tik meriterad.

Dina har under de senaste åren varit i en mkt god väns ägo. Har fått vara med och jagat älg och viltsvin. De kom väldigt bra överens.

Den 24 oktober -09 slutade Dina sina dagar. Hon föll som man säger på sin post. Skällde ståndskall på viltsvin och tystande. Ägaren fann henne strax död. Tack för allt Dina. Du finns för alltid ljust bevarad i vårt minne.

Sidans topp